Dierentuinen in Duitsland goedkoper dan Nederlandse Dierentuinen

maandag, 5 juni 2017

De ANWB Kampioen heeft een vergelijkend prijsonderzoek gedaan naar Nederlandse dierentuinen en Duitse Dierentuinen op korte afstand van de Nederlandse grens. De resultaten liegen er niet om. De Duitse dierentuinen zijn gemiddeld 2 tot 3 keer goedkoper dan de Nederlandse. Per jaar trekken de 14 dierentuinen in Nederland meer dan 10 miljoen bezoekers (Bron: Nederlandse vereniging van Dierentuinen). Voor gezinnen met jonge kinderen is een bezoek aan een dierentuin een van de meest geliefde dagbestedingen in de zomer.

Dierentuinen in Duitsland

zondag, 30 april 2017

Dierentuinen en dierenparken behoren tot de meest populaire attracties voor gezinnen en dierenliefhebbers. Een leuke bestemming voor een dagje uit is het bezoeken van een dierentuin in Duitsland. Onze oosterburen beschikken over een zeer groot aanbod aan dierentuinen. Wist u dat de Zoologischer Garten in Berlijn de meeste diersoorten ter wereld heeft? Deze dierentuin herbergt maar liefst 16.000 dieren verdeeld over bijna 1500 diersoorten. In dit artikel bespreken we de leukste, spannenste  dierentuinen dicht bij de grens van Nederland. 

Attractiepark Wunderland in Kalkar

woensdag, 23 april 2014

Het attractiepark Wunderland bij Kalkar is een aanrader voor een leuk dagtochtje voor een gezin met jonge kinderen. Er is veel te doen en het park heeft maar liefst 40 attracties, waaronder een achtbaan, botsboten, springkussens en draaiende teacups. En vooral veel gratis frietjes, ijsjes en limonade.