Met de bus winkelen in Duitsland

zaterdag, 24 mei 2014

In een vorig artikel berichtten we al over het groeiend aantal busondernemingen (Fernbusse) in Duitsland. Busonderneming Meinfernbus.de heeft zijn netwerk verder uitgebreid en rijdt vanaf 5 juni ook vanuit Nederland naar alle grote Duitse steden .

 

Met de bus naar de kerstmarkt van Düsseldorf

maandag, 2 december 2013
reuzenrad en scheepvaartmuseum van Düsseldorf

Elk jaar gaan we in de eerste adventsweek naar de kerstmarkt van Düsseldorf. Het is dan nog voor de Sinterklaasviering en voor ons een ideale manier om Sinterklaas en kerstinkopen te doen in een van mooiste winkelsteden van Duitsland. Ook steeds meer Nederlanders weten de Kerstmarkt van Düsseldorf te waarderen want het bezoek aan deze bijzondere kerstmarkt neemt jaarlijks toe.

Superhit in Duitsland : goedkoop toeren door Duitsland met de bus

maandag, 25 november 2013
meinfernbus.de

Sinds januari 2013 is er in Duitsland voor het personenvervoer 'ein neue Spieler im Markt’, de Fernbusse en het succes is enorm, nu de markt voor busvervoer over lange afstanden in Duitsland is versoepeld. Tot 2013 mochten busondernemingen in Duitsland geen vervoer over grote afstanden aanbieden, omdat dit de concurrentiepositie met de trein zou kunnen schaden. Nu de Bahn-monopolie is gebroken is het reizen met de Fernbus booming ...